VAN / İPEKYOLU - T.O.B.B. Ortaokulu

TÜRKİYE 2.Sİ OLDUK! YEŞİLAY

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında şiir kategorisinde  Türkiye 2.si olan öğrencimiz Şilan GÜREL, Milli Eğitim Bakanımız tarafından İstanbul´da düzenlenen törende ödülünü aldı.(Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını artırmak, yeteneklerini teşvik etmek ve başarılı bulunan eserleri ödüllendirmek amacıyla gerçekleştirilen Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasını;  edebi kategoride okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Şilan GÜREL 1.olarak, Görsel Kategoride de 8/D Sınıfı öğrencisi Bedirhan UZUNAY 1.Olarak il genelinde  ödüle layık görülmüştür. Ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.HASAN TEVKE vermişlerdir. Türkiye çapında bizi temsil eden öğrencimiz Şilan GÜREL, yazdığı şiirle TÜRKİYE 2.Sİ OLMUŞTUR.)

07-04-201807-04-2018

Yayın: 02.04.2018 - Güncelleme: 11.05.2018 13:44 - Görüntülenme: 907